ყვავილოვანი კომბოსტო

ეს უნიკალური პროდუქტი ათასნაირად შეიძლება მომზადდეს. ამჯერად ყვავილოვანი კომბოსტოს მომზადების ერთ-ერთ უმარტივეს და უგემრიელეს რეცეპტს შემოგთავაზებთ.კერძისთვის შეარჩიეთ საშუალო ზომის კომბოსტო, გარეცხეთ და მოხარშეთ, როცა კომბოსტო ოდნავ შერბილდება, ამოიღეთ და დაჭერით თხელ ნაჭრებად. ცალკე თასზე გაამზადეთ კვერცხისა და პურის ფქვილის თხელი მასა, რომელშიც მარილის გარდა შეგიძლიათ მშრალი სუნელები (ქინძი და უცხო სუნელი) გაურიოთ და ამ მასაში ამოსვარეთ კომბოსტოს თხელი ნაჭრები და გაცხელებულ ზეთიან ტაფაზე შეწვით სანამ ოქროსფერს არ მიიღებს. თეფშზე გადმოტანილ კერძს მოაყარეთ ცოტა მწვანილი და თუ გნებავთ, შავი პილპილიც.

სუფრაზე გაიტანეთ ცხლად და გვერდით მიუდგით პატარა ჯამი მაიონეზით ან არაჟნით.

გემრიელად მიირთვით!




0 коммент.:

Отправить комментарий