ინსტრუქცია ჯემიანი ორცხობილის დასამზადებლად ირმა სურმანიძემ მოგვაწოდა.
კარგად ათქვიფეთ 2ც კვერცხი და ყავის ფინჯნით, ნელ-ნელა გაურიეთ მასში ზეთი. შემდეგ ჩაამატეთ ერთი შეკვრა, დარბილებული მარგარინი, 1 ჭიქა შაქართან ერთად და ამოიყვანეთ მიქსერით, ჩაამატეთ შიგ ვანილის ფხვნილი (მთელი შეკვრა), ერთი სუფრის კოვზი კარგი ხარისხის არაყი და სულ ბოლოს ფქვილი, იმდენი, რამდენსაც შეიზელს. ცომი ძალიან რბილი უნდა იყოს და მისგან პატარა ბურთულები უნდა გამოძერწოთ, რომელსაც თავზე პატარა ორმოები გაუკეთეთ და შიგ ნებისმიერი ხილის ჯემი მოათავსეთ.
ორცხობილა საკმაოდ მალე ცხვება, ამიტომ ყურადღებით იყავით, როგორც კი შეწითლდება, გამოიღეთ ისინი ღუმელიდან და ღრმა ვაზაზე დაალაგეთ.
ორცხობილა საკმაოდ მალე ცხვება, ამიტომ ყურადღებით იყავით, როგორც კი შეწითლდება, გამოიღეთ ისინი ღუმელიდან და ღრმა ვაზაზე დაალაგეთ.
0 коммент.:
Отправить комментарий